Sparta U13 Tournament 2018 geopend!

 In Nieuws

Om 18.00 uur is de tweede editie van het Sparta U13 Tournament van start gegaan. Op deze vrijdagavond stonden er 4 poulewedstrijden gepland als aftrap van het toernooi, waarna op zaterdag de overige poulewedstrijden en finaleronde zal worden gespeeld!

Gastheer Sparta Enschede had de eer de aftrap van het toernooi te mogen doen tegen Slavia Praag. Ondanks dat Sparta goed weerstand bood waren het de Tsjechen die met een 1-0 winst er vandoor gingen. In de tweede wedstrijd was de eerste Aziatische deelnemer ooit aan het toernooi aan de beurt. Consadole Saporro en Brondby IF waren gelijkwaardig aan elkaar, maar door een bekeken schot van de rechtsbuiten van Brondby IF gingen de Denen er met een 1-0 winst vandoor.

Daarna was titelkandidaat FC Twente aan de beurt, maar die verkeken zich in het eerste duel op het verrassend sterke Odense BK. Met een aantal mooie spelers in het team wist Odense leuk spel op de mat te leggen en niet onverdiend middels een fraaie lob met 1-0 te winnen van de Tukkers.

In het slotduel ging het Poolse FASE Szczecin (vervanger van Slask Wroclaw, dat afwezig was i.v.m. een wedstrijd om het nationale kampioenschap) onderuit tegen een sterk en dynamisch spelend Prestige Football Academy. In beide helft wist Prestige FA 1 keer te scoren en zo verrassend de leiding te nemen in Poule B.

Morgenochtend start op Sportpark Schreurserve om 11.00 uur het programma, waarbij ook AZ Alkmaar en Werder Bremen hun opwachting zullen maken voor hun eerste poulewedstrijd. De vooruitzichten zijn goed en we nodigen dan ook bij deze iedereen uit om te komen genieten van topvoetbal in de Onder 13 leeftijdsgroep!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.