Even voorstellen: Werder Bremen

 In Nieuws

Het Sparta Enschede U13 Tournament 2018 komt nu wel heel dicht bij.. nog maar 2 dagen en dan barst om 18.00 uur op Sportpark Schreurserve het toernooi los. Vandaag stellen we daarom de laatste deelnemer aan u voor: Werder Bremen!

De Duitsers waren vorig jaar ook bij de 1e editie van ons toernooi aanwezig en maakten toen een erg sterke indruk. Ze moesten alleen tegen Feyenoord een nederlaag incasseren, maar bleven in alle andere poulewedstrijden omgeslagen. Door de tweede plek in de poule traden ze in de finaleronde aan in de strijd om de 3e plek, waarbij ze overtuigend van Vitesse wonnen.

Ook dit seizoen zijn de prestaties van de Onder 13 van Werder Bremen uitstekend. Zowel in de zomer- als wintercompetitie werden ze kampioen in hun klasse. Ook op toernooien in binnen- en buitenland werd er goed gepresteerd, waarbij er onder meer 3 toernooien werden gewonnen. We kunnen dus wel stellen dat Werder Bremen met deze lichting een kandidaat mag worden genoemd voor de eindzege. We zijn heel benieuwd en wensen Bremen heel veel succes bij hun 2e deelname aan ons toernooi!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.