Even voorstellen: Slavia Praag

 In Nieuws
Volgende week vrijdag start de 2e editie van het Sparta Enschede U!3 Tournament en daarom stellen we vandaag de 8e deelnemer aan u voor: Slavia Praag.
 
De Tsjechen komen voor de tweede keer naar Enschede om deel te nemen. Vorig jaar waren ze erg te spreken over de professionele wijze waarop het toernooi georganiseerd werd en het niveau van het deelnemersveld.
 
We zijn dan ook erg blij dat ze wederom hebben besloten om de reis van Praag naar Enschede te ondernemen. In eigen land werd dit team met afstand kampioen in de competitie en ook het eerste team is al jaren een grootmacht in het Tsjechische voetbal. We mogen dan ook veel verwachten van Slavia Praag dit jaar.
 
Afgelopen weekend wist deze lichting bij een toptoernooi in Duitsland de finale te halen, die helaas nipt werd verloren van Hamburger SV. Wel werd er overtuigend gewonnen van meerdere Duitse betaald voetbal clubs!
 
Op vrijdagavond 8 juni (18.00 uur aanvang) speelt Praag de openingswedstrijd van het toernooi tegen gastheer Sparta Enschede! We wensen ze bij deze heel veel succes en plezier bij hun tweede deelname aan het Sparta Enschede U13 Tournament!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.