Even voorstellen: Nederlandse deelnemers!

 In Nieuws

Over een kleine vier weken staat de 2e editie van het Sparta Enschede U13 Tournament op het programma. Op Sportpark Schreurserve strijden tien deelnemers om de felbegeerde bokaal! Om alvast op te warmen richting het toernooi stellen we de komende weken de deelnemers aan jullie voor.

We starten vandaag met de Nederlandse inbrengen in het toernooi. Van de tien deelnemers komen er 4 ploegen uit Nederland en liefst 6 ploegen uit het buitenland. Om te beginnen hebben we de allerbeste Onder 13 ploeg in Nederland weten te strikken voor ons toernooi. AZ Alkmaar werd met zeer ruime afstand kampioen op het hoogste niveau. Tot aan het moment van hun kampioenschap wisten de mannen van trainer Jeroen Peetoom alle wedstrijden in winst om te zetten. Een ongekende prestatie op dit niveau en daarom mag AZ als grote titelkandidaat bestempeld worden voor ons toernooi.

Als tweede deelnemer stellen we de regionale trots aan u voor. FC Twente zal met hun sterke Onder 13 lichting deelnemen aan dit toernooi in eigen stad. Eerder dit seizoen wisten ze al een internationaal toernooi te winnen en ook in de competitie draaien ze aardig mee, getuige hun 5e plek op de ranglijst. Absolute topspeler is spits Jason van Duiven, die helaas voor FC Twente na het seizoen naar landskampioen PSV zal vertrekken. We zijn heel benieuwd naar de prestaties van de Tukkers.

Als derde en vierde Nederlandse deelnemer komen de amateurselecties van Sparta Enschede en Prestige Football Academy hun kunsten vertonen op het toernooi. Het is altijd weer de vraag of deze amateur selecties in staat zijn om het de BVO teams lastig te maken en waar mogelijk zelfs te stunten. Sparta Enschede zal met hun 1e jaars C-spelers aantreden, waar Prestige Football Academy voor het grootste gedeelte zal aantreden met Onder 13 spelers, aangevuld met een aantal lichtere onder 14 spelers.

We zijn heel benieuwd naar de inbreng van deze Nederlandse deelnemers! Bent u net zo nieuwsgierig, zet dan de datum van het Sparta Enschede U13 Tournament 2018 in uw agenda. We starten op vrijdagavond 8 juni om 18.00 uur en de rest van het programma zal worden afgewerkt op zaterdag 9 juni tussen 11.00 en 18.30 uur!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.