Geslaagde openingsavond Sparta U13 Tournament!

 In Nieuws
Vandaag was het dan eindelijk zo ver.. de start van het Sparta U13 Tournament 2017!
 
Om 18.00 uur werd de openingswedstrijd gespeeld tussen Feyenoord en Slavia Praag. In een aantrekkelijk duel wist Feyenoord in de absolute slotfase toch nog de overwinning te pakken door de 2-1 te maken. Daarna was het de beurt aan gastheer Sparta Enschede, die het op mochten nemen tegen Odense BK.
 
Sparta Enschede begon prima aan de wedstrijd en wist verrassend aan het begin van de wedstrijd op voorsprong te komen door een doelpunt van Michael Prinsen. Ondanks dat Odense de hele wedstrijd aandrong voor de gelijkmaker, hield Sparta knap stand en wist het de eerste wedstrijd winnend af te sluiten!
 
Na deze wedstrijd stonden FC Twente en Brondby IF tegenover elkaar. Heel lang leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-0 eindstand, maar door een schitterende halve omhaal van Elie Raterink gingen de Tukkers met de overwinning aan de haal!
 
De slotwedstrijd ging tussen KRC Genk en SC Heerenveen. Genk liet direct zien een kandidaat voor de eindzege te zijn, door met een klinkende 2-0 te zegevieren over SC Heerenveen.
 
Al met al dus een mooie openingsavond van het toernooi! Morgen starten de eerste groepswedstrijden om 11.00 uur. Ook Werder Bremen en Vitesse spelen dan hun openingswedstrijd. Komt allen morgen naar Sportpark Schreurserve om te genieten van top onder 13 jeugdvoetbal!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.